STARTFON

Start Fon je projekat organizacije Studentske Asocijacije Fona koji prikazuje svet start-upova i preduzetnistva. Projekat sadrzi dva dela, takmicarski i edukativni deo. Ucesnici mogu da se takmice i steknu znanje iz oblasti osnivanja startu-pa, kroz svetski priznate modele. Edukativni deo projekta obuhvata internacionalnu konferenciju ReCap- regional capital market conference.

Takmicarski deo projekta StartFona omogucava ucesnicima da pokazu svoju kreativnost i snalazljivost u resavanju realnih problema osnivanja start up-a, kroz savremene modele koje ce nauciti slusajuci predavanja svetski priznatih strucnjaka iz sfere startupa i preduzetnistva. Ucesnici ce biti podeljeni u timove i imati dva dana da pripreme svoje resenje, koje ce nakon toga biti prezentovano pred strucnim zirijem. Pobednicke timove cekaju vredne nagrade nasih partnera i nezaboravno iskustvo!

Edukativni deo projekta Start fon cini internacionalna konferencija Recap, sa gostujucim predavacima iz celog sveta, strucnjacima iz oblasti preduzetnistva i startupa. Recap vam omogucava,kao buducim preduzetnicima, da naučite šta je ključno za uspešan rast startapa, da se povežete sa ljudima sa kojima možete nekada sarađivati pri formiranju svog licnog biznisa. ReCap povezuje startape, mentore, partnere i potencijalne investitore iz Srbije i Jugoistočne Evrope sa medjunarodnim tržištima kao što su SAD, Izrael, EU i UK. ReCap ukršta tehnološka rešenja, tržišne i investicione prilike za rast.